Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri

Lengvi chačapuri iš sluoksniuotos tešlos yra lengvai paruošiami, skanūs ir švelnūs. Juos gaminti - vienas malonumas, o kiek laiko ir pastangų sutaupysite patys. Puikus patiekalas visai šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, česnaką, įberkite žolelių, druskos ir pipirų. Kiaušinį įmuškite į dubenėlį, šiek tiek paplakite, kad susimaišytų trynys ir baltymas, pusę kiaušinio įmuškite į faršą. Gerai išmaišykite, kad įdaras susijungtų.

Žingsnis 2

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki maždaug 3 mm storio. Tolygiai paskirstykite įdarą ir užklijuokite voką. Aptepkite khachapuri likusiu kiaušiniu.

Žingsnis 3

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri Žingsnis 3
Pašauti chačapuri į 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos