Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri

Lengvi chačapuri iš sluoksniuotos tešlos yra lengvai paruošiami, skanūs ir švelnūs. Juos gaminti - vienas malonumas, o kiek laiko ir pastangų sutaupysite patys. Puikus patiekalas visai šeimai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
301 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, česnaką, įberkite žolelių, druskos ir pipirų. Kiaušinį įmuškite į dubenėlį, šiek tiek paplakite, kad susimaišytų trynys ir baltymas, pusę kiaušinio įmuškite į faršą. Gerai išmaišykite, kad įdaras susijungtų.

Žingsnis 2

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki maždaug 3 mm storio. Tolygiai paskirstykite įdarą ir užklijuokite voką. Aptepkite khachapuri likusiu kiaušiniu.

Žingsnis 3

Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri Žingsnis 3
Pašauti chačapuri į 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar lavašu, užkandžiai su duona ar lavašu, sluoksniuotos tešlos pyragas, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandžiai, sezonas žalumynų, sezonas serbentų, sezonas česnakų, khachapuri, receptų rinkinys, khachapuri su sūriu, khachapuri su kiaušiniu, užkandžiai su česnakais

Kategorijos