Publikavimo data: 2024-06-24
Tingus sluoksniuotos tešlos khachapuri
Lengvi chačapuri iš sluoksniuotos tešlos yra lengvai paruošiami, skanūs ir švelnūs. Juos gaminti - vienas malonumas, o kiek laiko ir pastangų sutaupysite patys. Puikus patiekalas visai šeimai.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, česnaką, įberkite žolelių, druskos ir pipirų. Kiaušinį įmuškite į dubenėlį, šiek tiek paplakite, kad susimaišytų trynys ir baltymas, pusę kiaušinio įmuškite į faršą. Gerai išmaišykite, kad įdaras susijungtų.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki maždaug 3 mm storio. Tolygiai paskirstykite įdarą ir užklijuokite voką. Aptepkite khachapuri likusiu kiaušiniu.
Žingsnis 3
Pašauti chačapuri į 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos