Tiršta charcho sriuba su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Tiršta charcho sriuba su prieskoniais

Sriuba gaunasi skani, aštri, tiršta ir sodri, bet ne per daug aštri. Tai mano kharcho versija. Ji paruošta pagal gruzinų virtuvės motyvus iš artimiausiame prekybos centre parduodamų produktų. Verdant svarbu nuosekliai ir greitai sudėti ingredientus, kol ryžiai verda, kad jie neišvirtų. Taip sriuba bus kuo skanesnė.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tiršta charcho sriuba su prieskoniais Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, užpilkite vandeniu ir, nugraibę putas, virkite apie 90 minučių. Naudojau daugiafunkcinę keptuvę, o sultinį ir mėsą pasiruošiau iš anksto. Išimkite mėsą, supjaustykite ją. Kruopščiai nuplaukite ryžius. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Į verdantį sultinį supilkite ryžius ir pagal skonį pasūdykite. Tada sudėkite svogūną ir mėsą, lauro lapą, grūstus pipirų grūdelius ir aitriąją papriką.

Žingsnis 3

Tiršta charcho sriuba su prieskoniais Žingsnis 3
Kol sriuba verda, susmulkinkite graikinius riešutus. Naudojau trintuvą. Susmulkintus graikinius riešutus suberkite į sriubą.

Žingsnis 4

Tiršta charcho sriuba su prieskoniais Žingsnis 4
Sumaišykite tkemali, pomidorų pastą ir prieskonius ir suberkite juos į sultinį.

Žingsnis 5

Tiršta charcho sriuba su prieskoniais Žingsnis 5
Kai ryžiai bus beveik paruošti, sudėkite smulkintą česnaką ir žoleles. Išimkite pipirus ir juos išmeskite. Išjunkite viryklę, palikite sriubą 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos