Publikavimo data: 2024-06-09
Tiršta sriuba su avinžirniais ir jautiena
Avinžirniai yra labai sveikas produktas, nes tai ankštinių augalų rūšis. Jame gausu baltymų ir sveikųjų riebalų. Avinžirniai puikiai tinka sriubai, ypač jei gaminate ją su švelnia jautiena.
Žingsnis 1
Išmirkykite avinžirnius per naktį. Supjaustykite jautieną vidutinio dydžio gabalėliais ir į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, įkaitinkite ant didelės ugnies. Siųskite mėsos gabaliukus į keptuvę ir nuolat maišydami kepkite, kol apskrus iš visų pusių. Susmulkinkite svogūnus ir sudėkite juos į mėsą. Kepkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Suberkite ciberžolę ir dar kartą išmaišykite. Pasūdykite ir vėl minutę pakepinkite, tada į puodą įpilkite 200 ml verdančio vandens. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir uždengę dangčiu viską troškinkite apie valandą.
Žingsnis 3
Avinžirnius virkite atskirame inde 40 minučių. Tada į puodą su avinžirniais sudėkite bulves, mėsą ir daržoves. Pagal skonį įberkite daugiau prieskonių ir virkite, kol bulvės bus paruoštos. Sudėkite žoleles ir išjunkite.
Kategorijos