Tiršti sotūs barščiai su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tiršti sotūs barščiai su jautiena

Tokius barščius visada gamina mano mama. Jis būna labai skanus, tirštas ir sotus.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
91 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Mėsą nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai tik pasirodys putų, jas reikės surinkti. Kai mėsa išvirs, išimkite ją ir sultinį perkoškite. Supilkite sultinį atgal ant viryklės.

Žingsnis 2

Tiršti sotūs barščiai su jautiena Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir 15 minučių pavirkite sultinyje. Mėsą ir bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą.

Žingsnis 3

Tiršti sotūs barščiai su jautiena Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas ir burokėlius sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūnus. Kai šiek tiek apkeps, sudėkite morkas ir palikite 2 minutes, nepamiršdami pamaišyti. Tada sudėkite burokėlius, pomidorų pastą, druską pagal skonį, cukrų, actą ir kelis šaukštus sultinio. Išmaišykite ir virkite kelias minutes.

Žingsnis 4

Iškepusį kepsnį perkelkite į puodą. Įdėkite lauro lapą ir česnaką. Kelias minutes pavirkite barščius ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos