Publikavimo data: 2025-08-18
Tiršti sotūs barščiai su jautiena
Tokius barščius visada gamina mano mama. Jis būna labai skanus, tirštas ir sotus.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai tik pasirodys putų, jas reikės surinkti. Kai mėsa išvirs, išimkite ją ir sultinį perkoškite. Supilkite sultinį atgal ant viryklės.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir 15 minučių pavirkite sultinyje. Mėsą ir bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas ir burokėlius sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite svogūnus. Kai šiek tiek apkeps, sudėkite morkas ir palikite 2 minutes, nepamiršdami pamaišyti. Tada sudėkite burokėlius, pomidorų pastą, druską pagal skonį, cukrų, actą ir kelis šaukštus sultinio. Išmaišykite ir virkite kelias minutes.
Žingsnis 4
Iškepusį kepsnį perkelkite į puodą. Įdėkite lauro lapą ir česnaką. Kelias minutes pavirkite barščius ir išjunkite.
Kategorijos