"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais

Skanią, aštrią ir daugelio mėgstamą tailandietišką sriubą galima pasigaminti namuose. Iškeiskite įprastą vakarienę namuose į kelionę į restoraną, nes šis patiekalas tikrai nustebins ir pradžiugins jūsų artimuosius. Šis receptas nėra lengvas, tačiau jei žingsnis po žingsnio laikysitės visų rekomendacijų, jums tikrai pavyks! Sriubą galite patiekti su virtais ryžiais arba pridėti vermišėlių, elkitės pagal savo skonį. Sriuba yra labai soti ir aštri, ja galima gerai sušilti šaltu oru.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite į keturias dalis. Imbierą supjaustykite plonais griežinėliais. Grybus supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį (galite naudoti vištienos sultinį). Užvirkite ir sudėkite imbierą, grybus, pomidorų pastą ir vyšninius pomidorus. Virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais Žingsnis 3
Tada sudėkite jūros gėrybes ir virkite dar 3 minutes.

Žingsnis 4

"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais Žingsnis 4
Įpilkite acto ir paragaukite druskos bei pipirų, jei reikia, įberkite daugiau.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, paprastai, yra bendrų alergenų., aistringai, pietūs, jūros gėrybių sriubos, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos