Publikavimo data: 2025-08-17
"Tom Yum" su jūros gėrybėmis ir grybais
Skanią, aštrią ir daugelio mėgstamą tailandietišką sriubą galima pasigaminti namuose. Iškeiskite įprastą vakarienę namuose į kelionę į restoraną, nes šis patiekalas tikrai nustebins ir pradžiugins jūsų artimuosius. Šis receptas nėra lengvas, tačiau jei žingsnis po žingsnio laikysitės visų rekomendacijų, jums tikrai pavyks! Sriubą galite patiekti su virtais ryžiais arba pridėti vermišėlių, elkitės pagal savo skonį. Sriuba yra labai soti ir aštri, ja galima gerai sušilti šaltu oru.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite į keturias dalis. Imbierą supjaustykite plonais griežinėliais. Grybus supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį (galite naudoti vištienos sultinį). Užvirkite ir sudėkite imbierą, grybus, pomidorų pastą ir vyšninius pomidorus. Virkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Tada sudėkite jūros gėrybes ir virkite dar 3 minutes.
Žingsnis 4
Įpilkite acto ir paragaukite druskos bei pipirų, jei reikia, įberkite daugiau.
Kategorijos