Publikavimo data: 2024-10-13
Tradicinės pupelės su kiaulienos šonkauliukais
Pupelės su kiaulienos šonkauliukais yra tradicinis naminis patiekalas, klasikinis sovietinio maitinimo patiekalas. Ši švelni ir skani mėsa puikiai dera su pupelėmis. Troškinant šie produktai įsigeria į sultis ir padeda atskleisti vienas kito skonį. Pagal mūsų išbandytą receptą galėsite paruošti skanią, sočią ir sveiką šeimos vakarienę.
Žingsnis 1
Iš anksto išmirkytas pupeles nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Užvirinkite, nugriebkite putas skepetaite. Uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies, kol suminkštės. Kai pupelės bus paruoštos, nusausinkite jas į sietelį ir leiskite nusivarvėti.
Žingsnis 2
Paruoštus kiaulienos šonkauliukus kepkite įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Šonkauliukus sudėkite į lėkštę. Toje pačioje keptuvėje apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną ir stambiai tarkuotas morkas.
Žingsnis 3
Sudėkite pomidorų pastą ir kepkite 5 minutes. Į daržoves suberkite virtas pupeles ir ant silpnos ugnies troškinkite 5 minutes. Paragaukite ir, jei reikia, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos