Tradiciniai barščiai pietums pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tradiciniai barščiai pietums

Skanūs tradiciniai pietūs visai šeimai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 1
Valandą virkite mėsą su kaulais, kol išvirs.

Žingsnis 2

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 2
Nulupkite bulves.

Žingsnis 3

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 3
Susmulkinkite jį kubeliais.

Žingsnis 4

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 4
Išimkite išvirtą mėsą, pašalinkite kaulus ir supjaustykite kubeliais. Į verdantį sultinį sudėkite supjaustytas bulves.

Žingsnis 5

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 5
Aliejuje pakepinkite svogūną, tarkuotas morkas ir burokėlius, įpilkite pomidorų pastos.

Žingsnis 6

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 6
Išvirkite bulves iki pusės ir sudėkite mėsą, supjaustytus kopūstus.

Žingsnis 7

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 7
Sutrinkite kelias skilteles česnako.

Žingsnis 8

Tradiciniai barščiai pietums Žingsnis 8
Paragaukite druskos ir pipirų. Jei bulvės jau paruoštos, galite išjungti kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos