Publikavimo data: 2025-08-17
Tradiciniai barščiai pietums
Skanūs tradiciniai pietūs visai šeimai.
Žingsnis 1
Valandą virkite mėsą su kaulais, kol išvirs.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves.
Žingsnis 3
Susmulkinkite jį kubeliais.
Žingsnis 4
Išimkite išvirtą mėsą, pašalinkite kaulus ir supjaustykite kubeliais. Į verdantį sultinį sudėkite supjaustytas bulves.
Žingsnis 5
Aliejuje pakepinkite svogūną, tarkuotas morkas ir burokėlius, įpilkite pomidorų pastos.
Žingsnis 6
Išvirkite bulves iki pusės ir sudėkite mėsą, supjaustytus kopūstus.
Žingsnis 7
Sutrinkite kelias skilteles česnako.
Žingsnis 8
Paragaukite druskos ir pipirų. Jei bulvės jau paruoštos, galite išjungti kaitlentę.
Kategorijos