Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais

Joks kitas patiekalas, toks kaip azu totorių kalba, nesukelia tiek daug ginčų ir prielaidų, kaip ir kokią mėsą gaminti, ką dėti į patiekalą. Tačiau kad ir kaip būtų, viskas, ką sugalvos išradingas virėjas, turi vietos šiame recepte. Svarbiausia, kad būtų mėsos, kelių rūšių daržovių ir, svarbiausia, agurkų. O dėl pipirų grūdelių - jų kiekvienas pagal savo skonį turėtų dėti. Nebijokite sugadinti azu - jis visada išeis skanus ir nebrangus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną griežinėliais arba juostelėmis. Siųskite ją į keptuvę su augaliniu aliejumi. Lengvai apkepkite, tada įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių. Atskirai pakepinkite svogūną ir sumaišykite su mėsa.

Žingsnis 2

Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Baigiant troškinti mėsą, sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus, česnaką, pakepintus miltus, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Tada sudėkite žoleles, troškinkite dar 5 minutes ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos