Publikavimo data: 2024-06-15
Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais
Joks kitas patiekalas, toks kaip azu totorių kalba, nesukelia tiek daug ginčų ir prielaidų, kaip ir kokią mėsą gaminti, ką dėti į patiekalą. Tačiau kad ir kaip būtų, viskas, ką sugalvos išradingas virėjas, turi vietos šiame recepte. Svarbiausia, kad būtų mėsos, kelių rūšių daržovių ir, svarbiausia, agurkų. O dėl pipirų grūdelių - jų kiekvienas pagal savo skonį turėtų dėti. Nebijokite sugadinti azu - jis visada išeis skanus ir nebrangus.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną griežinėliais arba juostelėmis. Siųskite ją į keptuvę su augaliniu aliejumi. Lengvai apkepkite, tada įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių. Atskirai pakepinkite svogūną ir sumaišykite su mėsa.
Žingsnis 2
Baigiant troškinti mėsą, sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus, česnaką, pakepintus miltus, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Tada sudėkite žoleles, troškinkite dar 5 minutes ir išjunkite.
Kategorijos