Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais

Joks kitas patiekalas, toks kaip azu totorių kalba, nesukelia tiek daug ginčų ir prielaidų, kaip ir kokią mėsą gaminti, ką dėti į patiekalą. Tačiau kad ir kaip būtų, viskas, ką sugalvos išradingas virėjas, turi vietos šiame recepte. Svarbiausia, kad būtų mėsos, kelių rūšių daržovių ir, svarbiausia, agurkų. O dėl pipirų grūdelių - jų kiekvienas pagal savo skonį turėtų dėti. Nebijokite sugadinti azu - jis visada išeis skanus ir nebrangus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną griežinėliais arba juostelėmis. Siųskite ją į keptuvę su augaliniu aliejumi. Lengvai apkepkite, tada įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite 30 minučių. Atskirai pakepinkite svogūną ir sumaišykite su mėsa.

Žingsnis 2

Tradicinis azu su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Baigiant troškinti mėsą, sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus, česnaką, pakepintus miltus, pomidorų pastą, druską ir pipirus. Tada sudėkite žoleles, troškinkite dar 5 minutes ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos