Publikavimo data: 2024-06-08
Trapi kalakutienos filė šoninėje
Palepinkite save ir savo artimuosius labai skaniu užkandžiu - kalakutienos filė, kepta šoninėje. Pikantiškas sojų padažo ir bazilikų marinatas šiam patiekalui suteikia rytietiško žavesio. Kalakutienos mėsa yra minkšta ir sultinga, nes iškepta šoninėje.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite visus prieskonius ir sojų padažą. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite mėsą. Palikite mėsą marinuotis 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Apvyniokite mėsą šonine. Paruoškite kepimo skardą. Ją išklokite pergamentu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Įdėkite mėsą į orkaitę. Kepkite 30-40 minučių.
Kategorijos