Trapi kalakutienos filė šoninėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Trapi kalakutienos filė šoninėje

Palepinkite save ir savo artimuosius labai skaniu užkandžiu - kalakutienos filė, kepta šoninėje. Pikantiškas sojų padažo ir bazilikų marinatas šiam patiekalui suteikia rytietiško žavesio. Kalakutienos mėsa yra minkšta ir sultinga, nes iškepta šoninėje.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Trapi kalakutienos filė šoninėje Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite visus prieskonius ir sojų padažą. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite mėsą. Palikite mėsą marinuotis 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Trapi kalakutienos filė šoninėje Žingsnis 2
Apvyniokite mėsą šonine. Paruoškite kepimo skardą. Ją išklokite pergamentu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Įdėkite mėsą į orkaitę. Kepkite 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos