Publikavimo data: 2024-06-08
Traški apkepta vištienos filė
Vištienos filė apvoliota džiūvėsėliuose užkariauja traškia tekstūra ir sūrio skoniu. Patiekalą galima greitai paruošti, todėl jis visada pravers, kai jo prireiks. Jį taip pat galima patiekti įvairiais variantais - su daržovėmis, garnyru ir šiaip. Be to, jis labai apetitiškai atrodo akims ir labai dailiai atrodo ant stalo. O ir kaina tiks daugumai žmonių.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė 2-2,5 cm pločio griežinėliais išilgai pluošto. Pamirkykite jas 30 minučių piene, kad mėsa suminkštėtų.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Suberkite džiūvėsėlius į dubenį, suberkite sūrį ir prieskonius, tada augalinį aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Panardinkite filė į kiaušinį, tada apvoliokite sūryje ir džiūvėsėliuose. Sudėkite apvoliotus gabalėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir 30-45 min. kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos