Traški apkepta vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Traški apkepta vištienos filė

Vištienos filė apvoliota džiūvėsėliuose užkariauja traškia tekstūra ir sūrio skoniu. Patiekalą galima greitai paruošti, todėl jis visada pravers, kai jo prireiks. Jį taip pat galima patiekti įvairiais variantais - su daržovėmis, garnyru ir šiaip. Be to, jis labai apetitiškai atrodo akims ir labai dailiai atrodo ant stalo. O ir kaina tiks daugumai žmonių.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traški apkepta vištienos filė Žingsnis 1
Supjaustykite filė 2-2,5 cm pločio griežinėliais išilgai pluošto. Pamirkykite jas 30 minučių piene, kad mėsa suminkštėtų.

Žingsnis 2

Traški apkepta vištienos filė Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Suberkite džiūvėsėlius į dubenį, suberkite sūrį ir prieskonius, tada augalinį aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Traški apkepta vištienos filė Žingsnis 3
Į dubenį įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Panardinkite filė į kiaušinį, tada apvoliokite sūryje ir džiūvėsėliuose. Sudėkite apvoliotus gabalėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir 30-45 min. kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos