Traškiai apkepti vištienos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Traškiai apkepti vištienos kotletai

Vištienos kotletas džiūvėsėliuose ne tik numalšins alkį, bet ir džiugins traškia auksine plutele bei ilgam pasotins. Toks kotletas bus universalus bet kokia gyvenimo proga - kaip patiekalas šventiniam stalui ar įprastai vakarienei, pietų dėžutėje užkandžiui į darbą ar mokyklą. Nors šis patiekalas naudingas visais atvejais, jis paruošiamas labai greitai ir nebrangiai pagal produktų kainą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškiai apkepti vištienos kotletai Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį aptepkite druska, pipirais ir pabarstykite paprika.

Žingsnis 2

Traškiai apkepti vištienos kotletai Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su majonezu. Kiekvieną vištienos gabalėlį panardinkite į šią tešlą ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Jei norite, į džiūvėsėlius galite įberti paprikos.

Žingsnis 3

Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps. Dėkite mėsą ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos