Publikavimo data: 2024-06-16
Traškiai apkepti vištienos kotletai
Vištienos kotletas džiūvėsėliuose ne tik numalšins alkį, bet ir džiugins traškia auksine plutele bei ilgam pasotins. Toks kotletas bus universalus bet kokia gyvenimo proga - kaip patiekalas šventiniam stalui ar įprastai vakarienei, pietų dėžutėje užkandžiui į darbą ar mokyklą. Nors šis patiekalas naudingas visais atvejais, jis paruošiamas labai greitai ir nebrangiai pagal produktų kainą.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį aptepkite druska, pipirais ir pabarstykite paprika.
Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su majonezu. Kiekvieną vištienos gabalėlį panardinkite į šią tešlą ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Jei norite, į džiūvėsėlius galite įberti paprikos.
Žingsnis 3
Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps. Dėkite mėsą ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Kategorijos