Traškios keptos bulvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Traškios keptos bulvės

Tikriausiai visi mėgsta keptas bulves. Žinoma, ir mūsų šeimoje. O labiausiai - pagal šį receptą. Bulvės visada būna su traškia plutele ir minkštu vidumi. Pagrindinė paslaptis: keptuvėje neturi būti storo bulvių sluoksnio. Ir reikia gana dažnai maišyti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Traškios keptos bulvės Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Traškios keptos bulvės Žingsnis 2
Suberkite miltus ir kruopščiai išmaišykite, kad kiekvienas batonas būtų apvoliotas miltuose.

Žingsnis 3

Traškios keptos bulvės Žingsnis 3
Kepkite bulves gerai įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies įprastame kiekyje augalinio aliejaus, retkarčiais pamaišydami. Į kepimo pabaigą sudėkite svogūną ir česnaką, įberkite druskos. Bulves virkite be dangčio!

Žingsnis 4

Traškios keptos bulvės Žingsnis 4
Bulvės paruoštos! Išorė traški, vidus trapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos