Publikavimo data: 2025-08-17
Traškios keptos bulvės
Tikriausiai visi mėgsta keptas bulves. Žinoma, ir mūsų šeimoje. O labiausiai - pagal šį receptą. Bulvės visada būna su traškia plutele ir minkštu vidumi. Pagrindinė paslaptis: keptuvėje neturi būti storo bulvių sluoksnio. Ir reikia gana dažnai maišyti.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir kruopščiai išmaišykite, kad kiekvienas batonas būtų apvoliotas miltuose.
Žingsnis 3
Kepkite bulves gerai įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies įprastame kiekyje augalinio aliejaus, retkarčiais pamaišydami. Į kepimo pabaigą sudėkite svogūną ir česnaką, įberkite druskos. Bulves virkite be dangčio!
Žingsnis 4
Bulvės paruoštos! Išorė traški, vidus trapus.
Kategorijos