Publikavimo data: 2025-08-18
Traškios keptos bulvės su svogūnais
Skanios traškios keptos bulvės. Puikus garnyras, nors ir ne visai pp, bet kartais galima ir reikia sau tai leisti.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, 30 minučių pamirkykite šaltame vandenyje, kad išsiskirtų krakmolas.
Žingsnis 2
Supjaustykite bulves šiaudeliais arba apskritimais.
Žingsnis 3
Kepkite bulves įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi ant didelės ugnies, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 5
Sumažinkite ugnį iki vidutinės, į bulves suberkite svogūnus ir česnakus, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Retkarčiais pamaišydami kepkite 15-20 minučių.
Kategorijos