Publikavimo data: 2024-10-21
Traškios kiaulės ausys su česnakais
Kiaulių ausys yra specifinis produktas, kuris naudojamas ne visose pasaulio virtuvėse, tačiau tai yra delikatesas, kurio populiarumas auga visame pasaulyje. Be to, gastroturizmas taip plačiai įsitvirtino žmonių gyvenime, kad virėjai, pasitelkę kūrybiškumą ir fantaziją, išmoko improvizuoti ir iš šios specifinės skerdenos dalies sukurti apetitą žadinančių ir skanių patiekalų. Tuo tarpu kiaulės ausys, kaip produktas, turi daug naudingų savybių, pradedant nagų ir odos sveikata, baigiant širdies ir sąnarių veikla.
Žingsnis 1
Sudėkite ausis į gilų puodą, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir nupilkite putas. Virkite apie 30 minučių. Pabaigoje įmeskite lauro lapą, po poros minučių išjunkite ir palikite sultinyje atvėsti.
Žingsnis 2
Atvėsusias ausis aštriu peiliu supjaustykite juostelėmis. Pagal skonį suberkite prieskonius, smulkintą česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant didelės ugnies maišydami pakepinkite juos pagal skonį. Kepimui galite naudoti keptuvę.
Kategorijos