Publikavimo data: 2024-04-08
Traškučiai katile
Iškepę keptas bulvytes ant ugnies, galite užkariauti artimųjų širdis ir skrandžius. Katile bulvės įgauna nepakartojamą skonį ir tampa labai skanios bei traškios. Bulvytės katile iškepa greitai, todėl reikia atidžiai sekti gaminimo procesą. Kepant bulvių batonėliai turi ramiai plūduriuoti katile, kad tolygiai pasidengtų rusva plutele. Todėl kepti reikėtų nedidelėmis partijomis.
Žingsnis 1
Paruoškite katilą. Įkaitinkite katilą ant didelės ugnies ir supilkite į jį aliejų. Aliejų įkaitinkite iki virimo ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Kepkite bulvytes katilėlyje. Lėtai sudėkite bulves į įkaitintą katilą. Bulvės turi būti visiškai apsemtos aliejaus ir laisvai jame plūduriuoti. Kepkite, kol bulvės paruduos, 5-7 minutes. Išimkite bulvytes iš katilo dantytu šaukštu į lėkštę, pasūdykite ir išmaišykite.
Kategorijos