Traškučiai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Traškučiai keptuvėje

Kaip kepti traškučius keptuvėje? Kepti traškučius keptuvėje labai paprasta ir greita. Labai svarbu pasirinkti kokybišką aliejų. Jis turėtų būti rafinuotas arba dezodoruotas. Naudojant tinkamą aliejų, gruzdintuvėje keptos bulvytės bus traškios ir aromatingos. Rinkitės vidutinio dydžio kietas bulves, kad gautumėte vienodos formos batonėlius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Traškučiai keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite bulvytes. Nedidelėmis porcijomis sudėkite bulvių batonėlius į keptuvės krepšį. Kiekvieną porciją kepkite maždaug 8-12 minučių, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite bulvytes ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Prieš patiekdami pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos