Publikavimo data: 2024-04-08
Traškučiai keptuvėje
Kaip kepti traškučius keptuvėje? Kepti traškučius keptuvėje labai paprasta ir greita. Labai svarbu pasirinkti kokybišką aliejų. Jis turėtų būti rafinuotas arba dezodoruotas. Naudojant tinkamą aliejų, gruzdintuvėje keptos bulvytės bus traškios ir aromatingos. Rinkitės vidutinio dydžio kietas bulves, kad gautumėte vienodos formos batonėlius.
Žingsnis 1
Paruoškite bulvytes. Nedidelėmis porcijomis sudėkite bulvių batonėlius į keptuvės krepšį. Kiekvieną porciją kepkite maždaug 8-12 minučių, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite bulvytes ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Prieš patiekdami pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos