Publikavimo data: 2024-06-08
Traškučiai su šonine grietinėlės padaže
Sotus ir kaloringas patiekalas - bulvės su šonine grietinėlės padaže yra tinkama maistinga vakarienė. Šio patiekalo gaminimas užtruks ne ilgiau kaip valandą, net ir dideliais kiekiais. Jei norite, galite į jį įdėti kitų ingredientų, pavyzdžiui, alyvuogių ir alyvuogių. Tokie produktai puikiai dera su šonine ir galutiniam patiekalui suteikia lengvo, sūraus skonio.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite saulėgrąžų aliejaus, kai jis pradės kunkuliuoti, sudėkite bulvytes ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, kol jis tirpsta, sumaišykite krakmolą su pienu ir palaipsniui supilkite jį į sviestą, nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Abiejų rūšių sūrį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į puodą. Virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Atskirai keptuvėje apkepkite nedidelėmis juostelėmis supjaustytą šoninę, tada ją perkelkite į padažą. Išjunkite ugnį, palaukite dar kelias minutes.
Kategorijos