Publikavimo data: 2024-03-23
Traškūs agurkai žiemai litriniuose stiklainiuose
Traškūs agurkų šaltibarščiai - sultingas ir skanus priedas prie karštųjų patiekalų ir garnyrų. Tai traškus šaltasis skanėstas su rūgščiu ir saldžiu poskoniu. Šiuos agurkus lengva paruošti, ilgai nevirdami ir nenusunkdami vandens galite pasigaminti skanų patiekalą, kuris ilgai išlaikys savo skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Į stiklainio dugną įdėkite pipirų, susmulkinto česnako, lauro lapą arba šviežių krapų šakelę. Nupjaukite agurkų viršūnėles ir sudėkite jas į stiklainį.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrymą. Į vandenį suberkite druską ir cukrų ir užvirinkite. Aromatui pagardinti galite įberti gvazdikėlių.
Žingsnis 3
Supilkite marinatą ant agurkų ir įpilkite acto. Dėl prieskonio galite įdėti rozmarino šakelę. Uždenkite stiklainius dangteliais, apverskite aukštyn kojomis ir suvyniokite, kol visiškai atvės.
Kategorijos