Publikavimo data: 2025-08-19
Traškūs kepti grynuoliai.
Traškūs kepti grynuoliai yra populiarus amerikietiškas patiekalas. Pirmą kartą pagaminti 1950 m., vėliau jie tapo labai populiarūs greitojo maisto įstaigose, nes greitai iškepa ir yra skanūs. Robertas Bakeris, atsitiktinai įmetęs vištienos filė į džiūvėsėlius, sukūrė tobulų grybukų receptą. Jis pamėgo traškią duoniuotą vištienos filė ir pradėjo ją patiekti savo svečiams.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite vištų kiaušinius su pienu ir grietinėle. Trumpai suplakite. Į kitą plokščią dubenį sudėkite grūdus, tarkuotą sūrį, česnaką, druską ir pipirus. Išmaišykite sausus ingredientus.
Žingsnis 2
Iš pradžių filė gabaliukus sudėkite į kiaušinio ir pieno mišinį, o tada į sausų ingredientų džiūvėsėlius. Taip darykite su visais gabalėliais. Dėkite grynuolius ant pergamento, apibarstykite salierais ir 20-30 min. pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę.
Kategorijos