Traškūs kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Traškūs kopūstai

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Aš jį šiek tiek pakeičiau, atsižvelgdama į savo pageidavimus. Tikiuosi, kad jums patiks, o pagaminti jį greitai ir lengvai.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
71 min.
Kalorijos
28 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Traškūs kopūstai Žingsnis 2
Keptuvėje jį šiek tiek patrinkite rankomis.

Žingsnis 3

Traškūs kopūstai Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir dar kartą viską sutrinkite rankomis.

Žingsnis 4

Traškūs kopūstai Žingsnis 4
Atskirai puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir cukraus.

Žingsnis 5

Traškūs kopūstai Žingsnis 5
Kopūstus įspauskite į 1 litro talpos stiklainį, kad iki kaklelio liktų 1-1,5 cm, ir užpilkite verdančiu sūrymu iki pat viršaus. Jei sūrymas ne visas išbėga, tai nieko tokio.

Žingsnis 6

Traškūs kopūstai Žingsnis 6
Uždenkite stiklainį polietileniniu dangteliu.

Žingsnis 7

Traškūs kopūstai Žingsnis 7
Po stiklainiu padėkite indą, kad susigertų sūrymo perteklius.

Žingsnis 8

Palikite stiklainį ant stalo 6-7 valandoms. Po to 5-6 dienoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos