Publikavimo data: 2024-06-23
Traškūs kopūstai
Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Aš jį šiek tiek pakeičiau, atsižvelgdama į savo pageidavimus. Tikiuosi, kad jums patiks, o pagaminti jį greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Keptuvėje jį šiek tiek patrinkite rankomis.
Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir dar kartą viską sutrinkite rankomis.
Žingsnis 4
Atskirai puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir cukraus.
Žingsnis 5
Kopūstus įspauskite į 1 litro talpos stiklainį, kad iki kaklelio liktų 1-1,5 cm, ir užpilkite verdančiu sūrymu iki pat viršaus. Jei sūrymas ne visas išbėga, tai nieko tokio.
Žingsnis 6
Uždenkite stiklainį polietileniniu dangteliu.
Žingsnis 7
Po stiklainiu padėkite indą, kad susigertų sūrymo perteklius.
Žingsnis 8
Palikite stiklainį ant stalo 6-7 valandoms. Po to 5-6 dienoms įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos