Traškūs kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Traškūs kopūstai

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mama. Aš jį šiek tiek pakeičiau, atsižvelgdama į savo pageidavimus. Tikiuosi, kad jums patiks, o pagaminti jį greitai ir lengvai.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
71 min.
Kalorijos
28 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Traškūs kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Traškūs kopūstai Žingsnis 2
Keptuvėje jį šiek tiek patrinkite rankomis.

Žingsnis 3

Traškūs kopūstai Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir dar kartą viską sutrinkite rankomis.

Žingsnis 4

Traškūs kopūstai Žingsnis 4
Atskirai puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir cukraus.

Žingsnis 5

Traškūs kopūstai Žingsnis 5
Kopūstus įspauskite į 1 litro talpos stiklainį, kad iki kaklelio liktų 1-1,5 cm, ir užpilkite verdančiu sūrymu iki pat viršaus. Jei sūrymas ne visas išbėga, tai nieko tokio.

Žingsnis 6

Traškūs kopūstai Žingsnis 6
Uždenkite stiklainį polietileniniu dangteliu.

Žingsnis 7

Traškūs kopūstai Žingsnis 7
Po stiklainiu padėkite indą, kad susigertų sūrymo perteklius.

Žingsnis 8

Palikite stiklainį ant stalo 6-7 valandoms. Po to 5-6 dienoms įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos