Publikavimo data: 2024-03-27
Traškūs marinuoti agurkai su actu žiemai
Marinuoti agurkai - tai užkandis, kuris jums padės įvairiose situacijose. Tai bus puikus priedas prie kasdienės vakarienės, papuoš šventinį stalą ir patiks svečiams. Žiemos užkandis geras tuo, kad jį galima suvalgyti vos tik paruošus arba palikti saugoti tamsioje vietoje iki patogesnės progos. Marinuoti agurkai gaunasi traškūs, saikingai sūrūs, labai skanūs!
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje 15 minučių, virkite dangtelius užsukdami.
Žingsnis 2
Sudėkite agurkus į 0,95 l talpos stiklainį taip, kad jie glaudžiai priglustų vienas prie kito.
Žingsnis 3
Į agurkus sudėkite nuluptas česnako skilteles ir nuplautus krapus.
Žingsnis 4
Į puodą įpilkite apie 0,5 l vandens, įberkite druskos, pipirų, krienų ir lauro lapų. Užvirinkite.
Žingsnis 5
Užpilkite agurkus virintu sūrymu, užsukite dangtį ir apverskite, uždenkite šiltu rankšluosčiu. Kai suktinukas atvės, laikykite jį vėsioje, tamsioje vietoje.
Kategorijos