Publikavimo data: 2025-08-20
Traškūs tartaletės su sūdyta rausvąja lašiša
Ryškios ir skanios tartaletės su rausva lašiša papuoš ir šventinį, ir kasdienį stalą. Jūsų svečiai ir artimieji įvertins greitai paruošiamą ir dar greičiau suvalgomą patiekalą. Varškės švelnumas ir sūdytos žuvies pikantiškumas nuspalvina vienas kitą ir suteikia patiekalui nuostabų skonį.
Žingsnis 1
Užpildykite pyragėlius varškės sūriu beveik iki pat viršaus. Įsitikinkite, kad liko vietos žuviai.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais. Švelniai susukite juosteles į rozetes ir išdėliokite ant sūrio, šiek tiek įspausdami žuvį į varškės masę.
Žingsnis 3
Perpelių kiaušinius perpjaukite pusiau. Kiaušinių puseles dėkite ant tartaletės šalia žuvies rožių arba tiesiai ant jų.
Kategorijos