Traškūs tartaletės su sūdyta rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Traškūs tartaletės su sūdyta rausvąja lašiša

Ryškios ir skanios tartaletės su rausva lašiša papuoš ir šventinį, ir kasdienį stalą. Jūsų svečiai ir artimieji įvertins greitai paruošiamą ir dar greičiau suvalgomą patiekalą. Varškės švelnumas ir sūdytos žuvies pikantiškumas nuspalvina vienas kitą ir suteikia patiekalui nuostabų skonį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Traškūs tartaletės su sūdyta rausvąja lašiša Žingsnis 1
Užpildykite pyragėlius varškės sūriu beveik iki pat viršaus. Įsitikinkite, kad liko vietos žuviai.

Žingsnis 2

Traškūs tartaletės su sūdyta rausvąja lašiša Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais. Švelniai susukite juosteles į rozetes ir išdėliokite ant sūrio, šiek tiek įspausdami žuvį į varškės masę.

Žingsnis 3

Traškūs tartaletės su sūdyta rausvąja lašiša Žingsnis 3
Perpelių kiaušinius perpjaukite pusiau. Kiaušinių puseles dėkite ant tartaletės šalia žuvies rožių arba tiesiai ant jų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos