Publikavimo data: 2024-06-15
Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu
Troškinys - tai patiekalas iš nedidelių mėsos gabalėlių, daržovių ir padažo. Jei atliksite visus gaminimo veiksmus, atsiskleis kiekvieno šio patiekalo gabalėlio skonis. Raudonojo vyno natos suteiks troškiniui pikantiškumo, o triušiena taps dar gardesnė.
Žingsnis 1
Susmulkintas daržoves ir saliero stiebą apkepkite alyvuogių aliejuje su rozmarino šakele. Atskiroje keptuvėje apkepkite mėsą, kol taps auksinė.
Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite mėsos gabalėlius, tada supilkite vyną ir pomidorus, įberkite druskos ir pipirų. Uždengę dangtį troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių, tada nuimkite dangtį ir leiskite vynui 15 minučių išgaruoti.
Žingsnis 3
Supilkite sultinį, uždenkite ir troškinkite. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, išvirkite makaronus, kol jie bus pusiau išvirę. Tą patį padarykite ir su kepenimis. Į puodą supilkite grietinėlę, sudėkite makaronus ir kepenis ir virkite 10 minučių.
Kategorijos