Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu

Troškinys - tai patiekalas iš nedidelių mėsos gabalėlių, daržovių ir padažo. Jei atliksite visus gaminimo veiksmus, atsiskleis kiekvieno šio patiekalo gabalėlio skonis. Raudonojo vyno natos suteiks troškiniui pikantiškumo, o triušiena taps dar gardesnė.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu Žingsnis 1
Susmulkintas daržoves ir saliero stiebą apkepkite alyvuogių aliejuje su rozmarino šakele. Atskiroje keptuvėje apkepkite mėsą, kol taps auksinė.

Žingsnis 2

Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite mėsos gabalėlius, tada supilkite vyną ir pomidorus, įberkite druskos ir pipirų. Uždengę dangtį troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių, tada nuimkite dangtį ir leiskite vynui 15 minučių išgaruoti.

Žingsnis 3

Triušienos ragu su daržovėmis ir raudonuoju vynu Žingsnis 3
Supilkite sultinį, uždenkite ir troškinkite. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, išvirkite makaronus, kol jie bus pusiau išvirę. Tą patį padarykite ir su kepenimis. Į puodą supilkite grietinėlę, sudėkite makaronus ir kepenis ir virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos