Triušienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Triušienos sriuba

Tai skanus dietinis patiekalas.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Triušienos sriuba Žingsnis 1
Nuplaukite ir supjaustykite triušį porcijomis.

Žingsnis 2

Triušienos sriuba Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Užvirus nukoškite putas, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.

Žingsnis 3

Triušienos sriuba Žingsnis 3
Nulupkite bulves, svogūnus ir morkas.

Žingsnis 4

Triušienos sriuba Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į puodą, troškinkite dar 30 minučių.

Žingsnis 5

Triušienos sriuba Žingsnis 5
Susmulkinkite ir pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 6

Triušienos sriuba Žingsnis 6
Morkas sutarkuokite stambia tarka ir apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 7

Triušienos sriuba Žingsnis 7
Susmulkinkite žalumynus arba įsigykite juos iš anksto paruoštus ir užšaldytus šaldiklyje.

Žingsnis 8

Triušienos sriuba Žingsnis 8
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į puodą sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, triušienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, multicooker patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, triušiena multicooker, daržovės multicooker

Kategorijos