Publikavimo data: 2025-08-20
Triušienos sriuba
Tai skanus dietinis patiekalas.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir supjaustykite triušį porcijomis.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Užvirus nukoškite putas, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves, svogūnus ir morkas.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į puodą, troškinkite dar 30 minučių.
Žingsnis 5
Susmulkinkite ir pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 6
Morkas sutarkuokite stambia tarka ir apkepkite keptuvėje.
Žingsnis 7
Susmulkinkite žalumynus arba įsigykite juos iš anksto paruoštus ir užšaldytus šaldiklyje.
Žingsnis 8
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į puodą sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir žoleles.
Kategorijos