Triušienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Triušienos troškinys

Troškinta triušiena su daržovėmis - tai švelni mėsa su lengvu pomidorų skoniu, kurią norėsite suvalgyti iki paskutinio kąsnelio. Triušieną reikia ilgai troškinti ant ugnies arba orkaitėje, tačiau rezultatas atpirks laukimą. Troškinkite mėsą su daržovėmis pagal mūsų receptą - paruošimas užtruks apie 1,5 valandos, jei visus ingredientus turėsite po ranka.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Triušienos troškinys Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite morkas. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Triušienos troškinys Žingsnis 2
Sudėkite mėsos gabalėlius į įkaitintą ir riebalais pateptą katilą.

Žingsnis 3

Triušienos troškinys Žingsnis 3
Į triušieną sudėkite morkas, svogūnus ir prieskonius ir kepkite mėsą po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Triušienos troškinys Žingsnis 4
Į katilą supilkite pomidorų pastą, išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir 15-20 minučių troškinkite ant mažos ugnies.

Žingsnis 5

Triušienos troškinys Žingsnis 5
Į katilą įpilkite tiek vandens, kad beveik visiškai apsemtų daržoves ir mėsą. Įdėkite lauro lapą, uždenkite ir virkite dar 40-50 minučių, kol vanduo išgaruos.

Žingsnis 6

Triušienos troškinys Žingsnis 6
Patikrinkite, ar mėsa (ją galima lengvai atskirti nuo kaulų) ir daržovės (morkos turi būti minkštos), ir sudėkite patiekalą į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos