Publikavimo data: 2024-03-25
Triušienos troškinys
Troškinta triušiena su daržovėmis - tai švelni mėsa su lengvu pomidorų skoniu, kurią norėsite suvalgyti iki paskutinio kąsnelio. Triušieną reikia ilgai troškinti ant ugnies arba orkaitėje, tačiau rezultatas atpirks laukimą. Troškinkite mėsą su daržovėmis pagal mūsų receptą - paruošimas užtruks apie 1,5 valandos, jei visus ingredientus turėsite po ranka.
Žingsnis 1
Stambiai supjaustykite morkas. Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsos gabalėlius į įkaitintą ir riebalais pateptą katilą.
Žingsnis 3
Į triušieną sudėkite morkas, svogūnus ir prieskonius ir kepkite mėsą po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Į katilą supilkite pomidorų pastą, išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir 15-20 minučių troškinkite ant mažos ugnies.
Žingsnis 5
Į katilą įpilkite tiek vandens, kad beveik visiškai apsemtų daržoves ir mėsą. Įdėkite lauro lapą, uždenkite ir virkite dar 40-50 minučių, kol vanduo išgaruos.
Žingsnis 6
Patikrinkite, ar mėsa (ją galima lengvai atskirti nuo kaulų) ir daržovės (morkos turi būti minkštos), ir sudėkite patiekalą į lėkštes.
Kategorijos