Publikavimo data: 2025-08-20
Triušienos troškinys piene
Triušiena yra ne tik sveika ir mažai kaloringa mėsa, bet ir nepaprastai skani. Yra tūkstančiai jos paruošimo variantų: orkaitėje, keptuvėje, troškinta garuose, pyragaičiuose ir kotletuose, kepsniuose ir troškiniuose. Priklausomai nuo prieskonių ir gaminimo būdo, mėsa gali įgauti skirtingą tekstūrą ir skonį. Pavyzdžiui, triušienos troškinys piene - tai švelni mėsa su tinkamomis žolelėmis, kurios paverčia ją neįtikėtinu patiekalu.
Žingsnis 1
Supjaustykite triušį gana dideliais gabalais ir apvoliokite miltuose. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir smulkiai sukapokite rozmariną, prieš tai pašalindami kotelį. Viską kepkite įkaitintoje keptuvėje su sviestu, kol svogūnai suminkštės.
Žingsnis 3
Į keptuvę su triušiena sudėkite pakepintus svogūnus ir rozmarinus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir užpilkite pienu. Palikite triušieną troškintis ant mažos ugnies uždengtą dangčiu 60 minučių.
Kategorijos