Triušienos troškinys piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Triušienos troškinys piene

Triušiena yra ne tik sveika ir mažai kaloringa mėsa, bet ir nepaprastai skani. Yra tūkstančiai jos paruošimo variantų: orkaitėje, keptuvėje, troškinta garuose, pyragaičiuose ir kotletuose, kepsniuose ir troškiniuose. Priklausomai nuo prieskonių ir gaminimo būdo, mėsa gali įgauti skirtingą tekstūrą ir skonį. Pavyzdžiui, triušienos troškinys piene - tai švelni mėsa su tinkamomis žolelėmis, kurios paverčia ją neįtikėtinu patiekalu.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Triušienos troškinys piene Žingsnis 1
Supjaustykite triušį gana dideliais gabalais ir apvoliokite miltuose. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Triušienos troškinys piene Žingsnis 2
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir smulkiai sukapokite rozmariną, prieš tai pašalindami kotelį. Viską kepkite įkaitintoje keptuvėje su sviestu, kol svogūnai suminkštės.

Žingsnis 3

Triušienos troškinys piene Žingsnis 3
Į keptuvę su triušiena sudėkite pakepintus svogūnus ir rozmarinus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir užpilkite pienu. Palikite triušieną troškintis ant mažos ugnies uždengtą dangčiu 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos