Publikavimo data: 2024-10-13
Triušienos troškinys su pupelėmis
Švelni, lengva ir sveika triušiena yra labai populiari šiuolaikinėje namų virtuvėje. Šeimininkės ją labai vertina. Pupelės taip pat yra populiarumo viršūnėje, jų nuostabios dietinės savybės ir nauda akivaizdi. Jose yra daug baltymų, todėl jos vadinamos augaline mėsa; jos yra daugelio mikroelementų ir antioksidantų rekordininkės.
Žingsnis 1
Paruoštą triušio skerdeną padalykite į porcijas. Jas įtrinkite druskos, smulkinto lauro lapo ir pipirų mišiniu. Dėkite ant įkaitintos keptuvės su saulėgrąžų aliejumi. Apkepkite mėsą iš visų pusių, tačiau nenorėkite, kad ji įgautų auksinę plutelę.
Žingsnis 2
Ketaus keptuvę pastatykite ant kaitlentės ir ant dugno įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite į puodą. Į tą pačią vietą sudėkite stambiai sutarkuotas morkas. Išmaišykite ir šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 3
Ant daržovių sudėkite iškeptus triušienos gabalėlius, sudėkite iš anksto išmirkytas pupeles ir užpilkite puse puodelio karšto vandens. Uždenkite ketaus indą dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies valandą.
Kategorijos