Triušienos troškinys su pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Triušienos troškinys su pupelėmis

Švelni, lengva ir sveika triušiena yra labai populiari šiuolaikinėje namų virtuvėje. Šeimininkės ją labai vertina. Pupelės taip pat yra populiarumo viršūnėje, jų nuostabios dietinės savybės ir nauda akivaizdi. Jose yra daug baltymų, todėl jos vadinamos augaline mėsa; jos yra daugelio mikroelementų ir antioksidantų rekordininkės.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Triušienos troškinys su pupelėmis Žingsnis 1
Paruoštą triušio skerdeną padalykite į porcijas. Jas įtrinkite druskos, smulkinto lauro lapo ir pipirų mišiniu. Dėkite ant įkaitintos keptuvės su saulėgrąžų aliejumi. Apkepkite mėsą iš visų pusių, tačiau nenorėkite, kad ji įgautų auksinę plutelę.

Žingsnis 2

Triušienos troškinys su pupelėmis Žingsnis 2
Ketaus keptuvę pastatykite ant kaitlentės ir ant dugno įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite į puodą. Į tą pačią vietą sudėkite stambiai sutarkuotas morkas. Išmaišykite ir šiek tiek pakepinkite.

Žingsnis 3

Triušienos troškinys su pupelėmis Žingsnis 3
Ant daržovių sudėkite iškeptus triušienos gabalėlius, sudėkite iš anksto išmirkytas pupeles ir užpilkite puse puodelio karšto vandens. Uždenkite ketaus indą dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos