Triušio kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Triušio kotletas

Triušienoje yra daug vitaminų ir ji teigiamai veikia žmogaus organizmą. Skirtingai nei kitų rūšių mėsą, triušieną organizmas suvirškina beveik visą - 90 %. Triušienos kotletas yra švelnus, labai sultingas ir skanus patiekalas. Triušienos filė reikia kapoti labai atsargiai, kad švelni mėsa nesuplyštų ir nesubyrėtų. Tam paimkite maisto maišelį, įdėkite į jį filė ir virtuviniu plaktuku labai lengvai sumuškite mėsą, išlygindami storį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Triušio kotletas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Švelniai apskrudinkite triušienos filė. Pagardinkite juodaisiais pipirais, užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Triušio kotletas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Išverskite mėsą į sietelį, kad nusivarvėtų marinatas. Kiekvieną kotletą gerai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 3

Triušio kotletas Žingsnis 3
Kepkite ir kepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus po 2 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies. Perkelkite triušieną į kepimo indą. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų, 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, triušienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, multicooker patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, triušiena multicooker, daržovės multicooker

Kategorijos