Publikavimo data: 2024-06-13
Triušio kotletas
Triušienoje yra daug vitaminų ir ji teigiamai veikia žmogaus organizmą. Skirtingai nei kitų rūšių mėsą, triušieną organizmas suvirškina beveik visą - 90 %. Triušienos kotletas yra švelnus, labai sultingas ir skanus patiekalas. Triušienos filė reikia kapoti labai atsargiai, kad švelni mėsa nesuplyštų ir nesubyrėtų. Tam paimkite maisto maišelį, įdėkite į jį filė ir virtuviniu plaktuku labai lengvai sumuškite mėsą, išlygindami storį.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Švelniai apskrudinkite triušienos filė. Pagardinkite juodaisiais pipirais, užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Išverskite mėsą į sietelį, kad nusivarvėtų marinatas. Kiekvieną kotletą gerai apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 3
Kepkite ir kepkite mėsą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite kotletus po 2 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies. Perkelkite triušieną į kepimo indą. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų, 40 minučių.
Kategorijos