Triušis baltymų marinate per penkias minutes pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Triušis baltymų marinate per penkias minutes

Paruoškite mėsą pagal šį receptą ir nustebsite, kaip lengvai ir greitai galima iškepti bet kokią mėsą. Nesvarbu, ar tai būtų jautiena, kiauliena, ar net triušiena. Baltymų marinatas yra prancūzų išradimo šedevras. Šį lengvabūdį būtinai turėtumėte pritaikyti savo virtuvėje.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Triušis baltymų marinate per penkias minutes Žingsnis 1
Mėsą kepimui geriau imti šiek tiek šaldytą, kad būtų lengviau ją supjaustyti. Kiaušinį galima naudoti ir su tryniu, tačiau klasikiniame recepte naudojamas tik baltymas, todėl laikausi šio varianto.

Žingsnis 2

Triušis baltymų marinate per penkias minutes Žingsnis 2
Svarbu: peilis turi būti aštrus, mėsą supjaustykite plonais griežinėliais (taip paprastai atrodo paruoštos kietos dešrelės). Sudėkite visus marinatui skirtus ingredientus: baltymus, druską, pipirus, rūkytą papriką, sojų padažą. Naudokite absoliučiai bet kokius prieskonius, tačiau būtent šie suteiks mėsai ryškų skonį. Gerai išmaišykite ir atidėkite porai minučių į šalį.

Žingsnis 3

Triušis baltymų marinate per penkias minutes Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę storu dugnu ant didelės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Įmerkite mėsą į bulvių krakmolą ir kepkite dalimis po pusę minutės iš vienos pusės, paskui iš kitos. Per tą laiką ant mėsos susidarys neįtikėtinai traški ir graži plutelė, tačiau pati mėsa viduje bus minkšta ir sultinga.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, triušienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, multicooker patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, triušiena multicooker, daržovės multicooker

Kategorijos