Publikavimo data: 2024-06-08
Triušių suflė krepšeliai
Naminės tartaletės su triušienos suflė tinka šventiniam stalui kaip užkandis. Jie taip pat patiks jūsų šeimai per pusryčius ar pietus. Triušienos suflė su daržovėmis gaunasi minkšti, su kreminiu poskoniu. Ant viršaus esanti sūrio plutelė suteikia patiekalui apetitą žadinančią išvaizdą. Tartaletės yra traškios ir trapios, tačiau puikiai išlaiko įdarą. Pateikite krepšelius papuoštus šviežiomis daržovėmis arba prieskoninėmis žolelėmis, kad patiekalas įgautų ryškių spalvų! Triušieną galite pakeisti vištiena, suflė pagardinti mėgstamais prieskoniais, pridėti kitų daržovių.
Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu, kad triušis išvirtų. Išvirkite jį pasūdytame vandenyje su mėgstamais prieskoniais. Tai gali būti juodieji pipirai, kvapieji pipirai, lauro lapai ir kiti.
Žingsnis 2
Paruoškite krepšelių tešlą. Tam į atskirą dubenį įberkite du valgomuosius šaukštus visų miltų. Į likusius miltus įberkite 1,5 arbatinio šaukštelio ciberžolės ir išmaišykite. Į puodelį verdančio vandens įpilkite 1/3 arbatinio šaukštelio druskos ir 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus. Užminkykite krepšelių tešlą ir palikite ją pusvalandžiui pailsėti.
Žingsnis 3
Paruoštą tešlą padalykite į 8-10 dalių. Kiekvieną dalį iškočiokite į 2-3 milimetrų apskritimą. Apskritimus sudėkite į kepimo formas ir 15-20 min. pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę.
Žingsnis 4
Nuplautus svogūnus ir morkas susmulkinkite. Morkas galima supjaustyti griežinėliais arba kubeliais. Kepkite alyvuogių aliejuje 5 minutes. Leiskite triušienai atvėsti. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir pertrinkite ją blenderiu. Į blenderį sudėkite troškintas daržoves.
Žingsnis 5
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir sudėkite juos į triušienos mišinį. Taip pat sudėkite grietinėlę, suminkštintą sviestą, druską, miltus, maltą muskatą. Viską gerai išplakite mikseriu. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų ir palaipsniui, maišydami mentele, įmaišykite juos į mišinį.
Žingsnis 6
Išimkite tartaletes iš formos ir pripildykite anksčiau paruoštu mišiniu. Viską kartu siųskite kepti į 200 °C temperatūros orkaitę 15-20 minučių. Atskirame inde sumaišykite tarkuotą sūrį, sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir grietinę. Mišiniu ištepkite krepšelių viršų ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos