Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinio padažas papuošimui
Šis mėsos troškinys bet kokį garnyrą pavers tikru šedevru. Jį sudaro prieinamiausi ingredientai: mėsa, daržovės ir prieskoniai. Tinka prie bet kokio garnyro - makaronų, bulvių ar grikių. Šį patiekalą galite gaminti ant viryklės arba orkaitėje, tačiau antrasis variantas yra geresnis - daržovės ir mėsa troškinamos, o ne kepamos.
Žingsnis 1
Nupjaukite mėsos perteklių (gyslas), nuplaukite ir nusausinkite servetėle.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio kubeliais, pabarstykite mėsos prieskoniais, pipirais ir druska pagal skonį.
Žingsnis 3
Mums reikės trupinių. Apvoliokite mėsą džiūvėsėliuose.
Žingsnis 4
Gerai nuplaukite vyšninius pomidorus.
Žingsnis 5
Vieną pomidorą supjaustykite į keturias dalis.
Žingsnis 6
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 7
Į kepimo indą sudėkite mėsą, svogūnus ir pomidorus. Į kiaulieną ir daržoves įlašinkite kelis lašus citrinos sulčių. Indo turinį gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Galite įberti daugiau druskos ir prieskonių, kad skonis ir aromatas būtų aštresnis. 35-45 min. pašaukite į iki 210-220 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Nepamirškite kas 10 minučių troškinį pamaišyti.
Žingsnis 9
Patiekalas paruoštas. Jį galite pridėti prie pietų ar vakarienės garnyro.
Kategorijos