Troškinta antis su granatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Troškinta antis su granatais

Saldūs granatų grūdeliai puikiai papildo sodrų anties mėsos skonį. Paruoštas patiekalas yra išskirtinis ir nepaprastai skanus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais žiedų.

Žingsnis 2

Troškinta antis su granatais Žingsnis 2
Keptuvėje be aliejaus apkepkite anties šlauneles, šalia pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 3

Troškinta antis su granatais Žingsnis 3
Į puodą suberkite čiobrelius, sudėkite keptas ančių šlauneles ir svogūnus. Į keptuvę, kurioje kepė antis ir svogūnai, supilkite vyną, porą minučių pašildykite ir supilkite į keptuvę su antiena. Pakartokite procedūrą su vandeniu ir galiausiai supilkite jį į keptuvę su antiena.

Žingsnis 4

Troškinta antis su granatais Žingsnis 4
Pagardinkite druska, įberkite juodųjų pipirų ir palikite troškintis. Įpilkite šiek tiek narsharabo padažo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos