Publikavimo data: 2024-06-22
Troškinta antis su granatais
Saldūs granatų grūdeliai puikiai papildo sodrų anties mėsos skonį. Paruoštas patiekalas yra išskirtinis ir nepaprastai skanus.
Žingsnis 1
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais žiedų.
Žingsnis 2
Keptuvėje be aliejaus apkepkite anties šlauneles, šalia pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Į puodą suberkite čiobrelius, sudėkite keptas ančių šlauneles ir svogūnus. Į keptuvę, kurioje kepė antis ir svogūnai, supilkite vyną, porą minučių pašildykite ir supilkite į keptuvę su antiena. Pakartokite procedūrą su vandeniu ir galiausiai supilkite jį į keptuvę su antiena.
Žingsnis 4
Pagardinkite druska, įberkite juodųjų pipirų ir palikite troškintis. Įpilkite šiek tiek narsharabo padažo.
Kategorijos