Publikavimo data: 2024-10-15
Troškinta jautiena su cukinijomis ir bulvėmis
Kaip rodo kulinarinė praktika, daugumoje receptų jautiena būna gana kieta, tačiau ruošiant mėsą kartu su tokiu universaliu vaisiumi kaip cukinija, mėsa bus švelni ir sultinga. O mėsą derinant ne tik su cukinijomis, bet ir su bulvėmis, patiekalas gaunasi labai sotus, todėl norėdami paįvairinti įprastą produktų derinį, galite išbandyti tokį derinį kaip jautiena, cukinijos ir bulvės. Ir vakarienė pasirodys skani ir įdomi.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol suminkštės, suberkite morkas ir kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tada atskirai apkepkite mėsą, bulves ir cukinijas, kol apskrus.
Žingsnis 3
Į katilą sudėkite kepintus svogūnus ir morkas, antrą sluoksnį bulvių, kitą sluoksnį cukinijų ir tada mėsą. Tada įdėkite česnako, druskos ir pipirų. Sumaišykite katilo turinį, supilkite virintą vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies valandą.
Žingsnis 4
Kol bulvės troškinasi su mėsa ir cukinijomis, paruoškite joms padažą. Miltus pakepinkite ant sausos keptuvės, kol taps šviesiai auksinės spalvos. Į miltus supilkite 1 puodelį skysčio iš katilo su daržovėmis ir nuolat maišykite.
Žingsnis 5
Tada sudėkite sojų padažą, pomidorų pastą, pipirų mišinį ir išmaišykite. Gautą padažą supilkite į katilą, uždenkite ir virkite dar 30 minučių.
Kategorijos