Troškinta jautiena su grietinėle ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinta jautiena su grietinėle ir žirneliais

Šis švelnus patiekalas yra vienas iš mano mėgstamiausių, nes grietinėlė suteikia saldumo, o žalieji žirneliai - kreminės tekstūros. Jį labai lengva pagaminti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
16 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Troškinta jautiena su grietinėle ir žirneliais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite stambiais griežinėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Troškinta jautiena su grietinėle ir žirneliais Žingsnis 2
Po 3 minučių, kai mėsa iškeps, sudėkite žaliuosius žirnelius, grietinėlę, špinatus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite ant silpnos ugnies 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos