Troškinta kalakutiena su abrikosais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Troškinta kalakutiena su abrikosais

Iš kalakutienos filė ir abrikosų galima pagaminti neįprastą ir skanų patiekalą. Troškinant paukščio mėsa įsigeria į džiovintų vaisių aromatus ir tampa minkšta, sultinga, saldžiarūgščio skonio. Kalakutienos, troškintos su abrikosais, receptas patiks ir sveikos mitybos principų šalininkams, nes tiek mėsoje, tiek abrikosuose yra daug naudingų medžiagų. Padaže esančios obuolių sultys patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo ir skonio. Kaip garnyrą galite paruošti ryžių, makaronų arba bulvių košę.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Troškinta kalakutiena su abrikosais Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite kalakutieną ant didelės ugnies 8 minutes, reguliariai maišydami.

Žingsnis 2

Troškinta kalakutiena su abrikosais Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Išmirkytus abrikosus, obuolių sultis ir migdolus sumalkite blenderiu. Į mėsą įpilkite padažo, druskos ir kalendros. Troškinkite mėsą ant silpnos ugnies 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos