Publikavimo data: 2025-08-16
Troškinta kalakutiena su abrikosais
Iš kalakutienos filė ir abrikosų galima pagaminti neįprastą ir skanų patiekalą. Troškinant paukščio mėsa įsigeria į džiovintų vaisių aromatus ir tampa minkšta, sultinga, saldžiarūgščio skonio. Kalakutienos, troškintos su abrikosais, receptas patiks ir sveikos mitybos principų šalininkams, nes tiek mėsoje, tiek abrikosuose yra daug naudingų medžiagų. Padaže esančios obuolių sultys patiekalui suteikia ypatingo pikantiškumo ir skonio. Kaip garnyrą galite paruošti ryžių, makaronų arba bulvių košę.
Žingsnis 1
Iškepkite kalakutą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite kalakutieną ant didelės ugnies 8 minutes, reguliariai maišydami.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Išmirkytus abrikosus, obuolių sultis ir migdolus sumalkite blenderiu. Į mėsą įpilkite padažo, druskos ir kalendros. Troškinkite mėsą ant silpnos ugnies 15 minučių.
Kategorijos