Publikavimo data: 2025-08-20
Troškinta kalakutiena su brokoliais grietinės padaže
Kalakutienos filė, virta su brokoliais grietinės padaže - tai skonio ir naudos derinys viename patiekale. Daržovės papildo kalakutieną ir padaro ją labai minkštą, sultingą ir tirpstančią burnoje. Provanso žolelės ir česnakai patiekalui suteikia nuostabų skonį, o padažas su grietine ir sūriu viską sujungia švelniu, neįtikėtinai kreminiu skoniu.
Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais. Kepkite jas augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 10 minučių. Morkas supjaustykite mažais koteliais. Sudėkite morkas ir brokolius į kepintą kalakutieną ir išmaišykite. Į keptuvę įpilkite 1 puodelį šilto vandens, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, tarkuotą sūrį ir česnaką. Pagardinkite druska, pipirais, žolelėmis ir išmaišykite. Padažą supilkite ant kalakutienos ir daržovių, išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 6-7 minutes, kol iškeps.
Kategorijos