Troškinta kalakutiena su brokoliais grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Troškinta kalakutiena su brokoliais grietinės padaže

Kalakutienos filė, virta su brokoliais grietinės padaže - tai skonio ir naudos derinys viename patiekale. Daržovės papildo kalakutieną ir padaro ją labai minkštą, sultingą ir tirpstančią burnoje. Provanso žolelės ir česnakai patiekalui suteikia nuostabų skonį, o padažas su grietine ir sūriu viską sujungia švelniu, neįtikėtinai kreminiu skoniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Troškinta kalakutiena su brokoliais grietinės padaže Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais. Kepkite jas augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 10 minučių. Morkas supjaustykite mažais koteliais. Sudėkite morkas ir brokolius į kepintą kalakutieną ir išmaišykite. Į keptuvę įpilkite 1 puodelį šilto vandens, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Troškinta kalakutiena su brokoliais grietinės padaže Žingsnis 2
Padažui sumaišykite grietinę, tarkuotą sūrį ir česnaką. Pagardinkite druska, pipirais, žolelėmis ir išmaišykite. Padažą supilkite ant kalakutienos ir daržovių, išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 6-7 minutes, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos