Troškinta kiauliena su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Troškinta kiauliena su bazilikais

Kiauliena yra tradicinis ukrainietiškas patiekalas. Patiekalo rafinuotumas slypi tame, kad pirmiausia ji kepama su grybais, o tada troškinama kartu su grietinėle. Patiekalas pasižymi švelniu kreminiu skoniu ir aštriu aromatu. Kiaulienos plutelė patraukli savo ryškia auksine spalva. Patiekalas tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta kiauliena su bazilikais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 2

Troškinta kiauliena su bazilikais Žingsnis 2
Mėsą sudėkite į dubenį. Tada suberkite grybus ir 2 minutes pakepinkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 3

Troškinta kiauliena su bazilikais Žingsnis 3
Tada į grybus sudėkite mėsos gabalėlius, prieskonius ir supilkite pusę grietinėlės. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa išvirs.

Žingsnis 4

Troškinta kiauliena su bazilikais Žingsnis 4
Išvirkite spagečius. Į mėsą suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite. Tada sudėkite išvirtus spagečius ir supilkite kitą pusę grietinėlės. Virkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos