Publikavimo data: 2024-06-08
Troškinta kiauliena su bazilikais
Kiauliena yra tradicinis ukrainietiškas patiekalas. Patiekalo rafinuotumas slypi tame, kad pirmiausia ji kepama su grybais, o tada troškinama kartu su grietinėle. Patiekalas pasižymi švelniu kreminiu skoniu ir aštriu aromatu. Kiaulienos plutelė patraukli savo ryškia auksine spalva. Patiekalas tinka tiek šeimos pietums, tiek vakarienei.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite mėsą, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 2
Mėsą sudėkite į dubenį. Tada suberkite grybus ir 2 minutes pakepinkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 3
Tada į grybus sudėkite mėsos gabalėlius, prieskonius ir supilkite pusę grietinėlės. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol mėsa išvirs.
Žingsnis 4
Išvirkite spagečius. Į mėsą suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite. Tada sudėkite išvirtus spagečius ir supilkite kitą pusę grietinėlės. Virkite 2 minutes.
Kategorijos