Publikavimo data: 2024-06-08
Troškinta kiauliena su grikiais ir daržovėmis
Grikiai yra vienas iš skanių ir sveikų grūdų, kuris visada buvo populiarus slavų virtuvėje. Su daržovėmis ir mėsa šie grūdai atskleidžia savo aromato natas, įgauna papildomų skonių, praturtina tekstūrą. Troškinta kiauliena su grikiais ir daržovėmis bus laukiama kiekvienoje šeimoje bet kuriuo paros metu. Jis ruošiamas be sunkumų, nusipirkti jam skirtų produktų taip pat galės dauguma žmonių.
Žingsnis 1
Ketaus arba gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje lengvai apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną. Sudėkite tarkuotas morkas, tada suberkite smulkintą mėsą ir viską pakepinkite. Po to čia pat suberkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir smulkiai supjaustytą česnaką. Troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Grikius užpilkite ant mėsos ir daržovių. Užpilkite vandeniu, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol grikiai išvirs.
Kategorijos