Troškinta kiauliena su grybais, cukinijomis ir brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Troškinta kiauliena su grybais, cukinijomis ir brokoliais

Troškinta mėsa su daržovėmis visada yra puiki išeitis sočiai ir gausiai vitaminais bei mikroelementais aprūpintiems pietums ar vakarienei visai šeimai. Su grybais, cukinijomis ir brokoliais troškintą kiaulieną galima patiekti atskirai arba su bulvių koše, ryžiais, makaronais ar bet kokios rūšies koše.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta kiauliena su grybais, cukinijomis ir brokoliais Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, 4-5 min. pakepinkite svogūnus, tada sudėkite morkas. Išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Troškinta kiauliena su grybais, cukinijomis ir brokoliais Žingsnis 2
Dabar į kepsnį sudėkite kiaulieną, sojų padažą, majonezą, prieskonius ir išmaišykite. Troškinkite 15-20 minučių. Cukiniją ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite juos į katilą, išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Troškinta kiauliena su grybais, cukinijomis ir brokoliais Žingsnis 3
Tada supjaustykite grybus mažais griežinėliais. Brokolius supjaustykite žiedynais. Viską sudėkite į kiaulieną ir daržoves. Jei reikia, pagardinkite druska. Išmaišykite ir troškinkite dar 15-20 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos