Publikavimo data: 2024-02-04
Troškinta kiauliena su grybais receptas
Šis vakarienės patiekalas turi visą sąrašą privalumų, kurie turėtų jus įtikinti jį pagaminti. Pradėkime nuo svarbiausio: nors patiekalas paprastas, jis gana skanus. Kiauliena gaunasi minkštesnė dėl grietinės ir grybų sulčių, kuriomis ji prisigeria kepimo metu. Paruošti lengva ir greita, be to, šis karštas patiekalas yra neįtikėtinai sotus, todėl patariame garnyrui rinktis ką nors lengvo, pavyzdžiui, keptas daržoves.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite kubeliais, o grybus - skiltelėmis. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi kepkite kiaulieną ant vidutinės ugnies, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite grybus, druską ir pipirus ir retkarčiais pamaišydami kepkite, kol mėsa beveik iškeps. Supilkite grietinę, išmaišykite ir 15 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos