Troškinta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Troškinta mėsa

Labai skani ir sveika mėsa.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Troškinta mėsa Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos krūtinėlės filė. Marinuokite su raudonaisiais pipirais ir paprika.

Žingsnis 2

Troškinta mėsa Žingsnis 2
Sutarkuokite česnaką ir juo apvoliokite filė gabalėlį.

Žingsnis 3

Troškinta mėsa Žingsnis 3
Šaukite į orkaitę, uždengę folija, maždaug 50 minučių 150 laipsnių temperatūroje. Tada išjunkite orkaitę ir palikite ją neuždengtą dar 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos