Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis

Rankovėje su svogūnais troškinta mėsa, o paskui kartu su bulvėmis ir daržovėmis, keptomis toje pačioje rankovėje, yra tokio skonio, lyg būtų kepta rusiškoje krosnyje. Uždarytoje rankovėje produktai įgauna savo skonį ir aromatingus prieskonius. Taip pat daržovėse jaučiamas subtilus sojų padažo, kuriame jos buvo marinuotos, skonis. Patiekalas atrodo šventiškai ir žavi geru skoniu.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 1
Mėsą pabarstykite česnakais. Sudėkite ją į dubenį, pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite mėsos prieskoniais. Palikite marinuotis 2 valandas.

Žingsnis 2

Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Baklažaną supjaustykite žiedais, o papriką - savavališkai. Pagardinkite druska, pipirais, daržovių prieskoniais, supilkite sojų padažą, išmaišykite ir palikite marinuotis 60 minučių.

Žingsnis 3

Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite žiedais. Ant jų sudėkite marinuotą mėsą. Pasiųskite kepti 2-3 valandas į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.

Žingsnis 4

Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis Žingsnis 4
Sumaišykite marinuotas daržoves, sveikas bulves ir sviestą. Sudėkite juos į rankovę ir taip pat dėkite kepti 60 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos