Publikavimo data: 2024-06-09
Troškinta mėsa su bulvėmis ir daržovėmis
Rankovėje su svogūnais troškinta mėsa, o paskui kartu su bulvėmis ir daržovėmis, keptomis toje pačioje rankovėje, yra tokio skonio, lyg būtų kepta rusiškoje krosnyje. Uždarytoje rankovėje produktai įgauna savo skonį ir aromatingus prieskonius. Taip pat daržovėse jaučiamas subtilus sojų padažo, kuriame jos buvo marinuotos, skonis. Patiekalas atrodo šventiškai ir žavi geru skoniu.
Žingsnis 1
Mėsą pabarstykite česnakais. Sudėkite ją į dubenį, pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite mėsos prieskoniais. Palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Baklažaną supjaustykite žiedais, o papriką - savavališkai. Pagardinkite druska, pipirais, daržovių prieskoniais, supilkite sojų padažą, išmaišykite ir palikite marinuotis 60 minučių.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite žiedais. Ant jų sudėkite marinuotą mėsą. Pasiųskite kepti 2-3 valandas į 200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.
Žingsnis 4
Sumaišykite marinuotas daržoves, sveikas bulves ir sviestą. Sudėkite juos į rankovę ir taip pat dėkite kepti 60 minučių 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Kategorijos