Publikavimo data: 2024-06-08
Troškinta mėsytė su pomidorų padažu
Naminė boujenina visada sveikesnė už pirktas dešreles ir perdirbtą mėsą. Joje išlieka daug mineralinių medžiagų ir vitamino B12, nėra maisto priedų. Nepaisant kiaulienoje esančių kalorijų, galite rinktis liesus mėsos gabalus, tada ją gali vartoti daug žmonių. Bulviena populiari Rusijos, Moldovos ir Ukrainos virtuvėse. Manoma, kad tai yra vietinis slavų patiekalas. Nors gaminimui reikia šiek tiek laiko, tačiau gaminimo procesas nėra sudėtingas.
Žingsnis 1
Paruoškite žolelių, prieskonių, įskaitant mėsai skirtus prieskonius, druskos ir pipirų mišinį. Mišiniu įtrinkite visas paruoštos mėsos puses ir palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į paruoštą formą. Šaukite į orkaitę 60-80 minučių. Kartkartėmis atidarykite orkaitę ir apipilkite mėsą sultimis. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos supjaustykite pomidorus ir sudėkite juos ant mėsos.
Kategorijos