Troškinta mėsytė su pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Troškinta mėsytė su pomidorų padažu

Naminė boujenina visada sveikesnė už pirktas dešreles ir perdirbtą mėsą. Joje išlieka daug mineralinių medžiagų ir vitamino B12, nėra maisto priedų. Nepaisant kiaulienoje esančių kalorijų, galite rinktis liesus mėsos gabalus, tada ją gali vartoti daug žmonių. Bulviena populiari Rusijos, Moldovos ir Ukrainos virtuvėse. Manoma, kad tai yra vietinis slavų patiekalas. Nors gaminimui reikia šiek tiek laiko, tačiau gaminimo procesas nėra sudėtingas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.44/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta mėsytė su pomidorų padažu Žingsnis 1
Paruoškite žolelių, prieskonių, įskaitant mėsai skirtus prieskonius, druskos ir pipirų mišinį. Mišiniu įtrinkite visas paruoštos mėsos puses ir palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Troškinta mėsytė su pomidorų padažu Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į paruoštą formą. Šaukite į orkaitę 60-80 minučių. Kartkartėmis atidarykite orkaitę ir apipilkite mėsą sultimis. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos supjaustykite pomidorus ir sudėkite juos ant mėsos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos