Publikavimo data: 2024-09-22
Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis
Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis yra sotus, sveikas ir maistingas patiekalas. Švelni triušiena ir daug daržovių daro patiekalą dietinį ir labai sveiką. Triušiena troškinama daržovėse, kurios suteikia jai visą savo skonį ir sultis. Mėsos skonį pagerina tokie prieskoniai kaip svogūnai, lauro lapai, juodieji pipirai. Taip pat su triušiena gerai dera tokie prieskoniai kaip imbieras, kadagys, pankolis, bazilikas, česnakas. Šis patiekalas puikiai tinka šeimos pietums ar vakarienei.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies. Kepkite triušienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos. Tada perkelkite mėsą į katilą, kuriame gaminsite patiekalą.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves: svogūnus ir pomidorus nedideliais kubeliais, papriką supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite kopūstus ir sutarkuokite morkas. Svogūnus, morkas ir pomidorus pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais griežinėliais. Apkepkite jas keptuvėje ir siųskite į katilą su mėsa. Pastatykite katilą ant vidutinės ugnies, supilkite į jį vandenį ir agurkų sūrymą, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Tada į katilą suberkite kopūstus ir saldžiąją papriką. Ant viršaus uždėkite troškintų svogūnų, morkų ir pomidorų. Troškinkite mėsą ir daržoves ant silpnos ugnies 30 minučių uždengę dangčiu.
Kategorijos