Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis

Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis yra sotus, sveikas ir maistingas patiekalas. Švelni triušiena ir daug daržovių daro patiekalą dietinį ir labai sveiką. Triušiena troškinama daržovėse, kurios suteikia jai visą savo skonį ir sultis. Mėsos skonį pagerina tokie prieskoniai kaip svogūnai, lauro lapai, juodieji pipirai. Taip pat su triušiena gerai dera tokie prieskoniai kaip imbieras, kadagys, pankolis, bazilikas, česnakas. Šis patiekalas puikiai tinka šeimos pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies. Kepkite triušienos gabalėlius, kol taps auksinės spalvos. Tada perkelkite mėsą į katilą, kuriame gaminsite patiekalą.

Žingsnis 2

Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves: svogūnus ir pomidorus nedideliais kubeliais, papriką supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite kopūstus ir sutarkuokite morkas. Svogūnus, morkas ir pomidorus pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 3

Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis Žingsnis 3
Bulves supjaustykite mažais griežinėliais. Apkepkite jas keptuvėje ir siųskite į katilą su mėsa. Pastatykite katilą ant vidutinės ugnies, supilkite į jį vandenį ir agurkų sūrymą, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Troškinta triušiena su daržovėmis ir bulvėmis Žingsnis 4
Tada į katilą suberkite kopūstus ir saldžiąją papriką. Ant viršaus uždėkite troškintų svogūnų, morkų ir pomidorų. Troškinkite mėsą ir daržoves ant silpnos ugnies 30 minučių uždengę dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos