Publikavimo data: 2024-04-05
Troškinta veršiena su bulvėmis
Katiluose virti patiekalai yra sodresnio skonio ir aromato, minkštesni ir sultingesni. Visa tai dėl vienos katilo savybės - trimačio šilumos paskirstymo. Tokio triuko niekada nepasieksite naudodami paprastą keptuvę, keptuvę ar puodą. Katilas yra pagrindinis įrankis veršienai su bulvėmis gaminti Rytų šalyse.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Katile įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą ir kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Tada pabarstykite prieskoniais ir išmaišykite. Į veršieną sudėkite svogūnus ir morkas ir išmaišykite. Troškinkite dar 7 minutes nuolat maišydami. Supilkite stiklinę vandens, uždenkite katilą dangčiu ir troškinkite apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Mėsą troškinkite su daržovėmis. Tuomet į katilą sudėkite bulves, įberkite druskos ir išmaišykite. Supilkite stiklinę vandens ir uždenkite dangčiu. Užvirkite ant didelės ugnies, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite, kol bulvės išvirs, maždaug 20 minučių.
Kategorijos