Publikavimo data: 2024-06-15
Troškinta vištiena su kimči
Kimči yra aštrus, sūrus ir rūgštus korėjiečių virtuvės patiekalas. Šis skonių derinys puikiai dera su vištiena, kuri išlieka sultinga, bet turi traškią plutelę. Vištiena ne tik skani, bet ir lengvai virškinama, joje yra daug baltymų, mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, geležies ir fosforo. Vištienoje taip pat yra daug B grupės vitaminų, kurie normalizuoja kraujodarą ir tonizuoja nervų sistemą.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite maždaug 2-3 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Pomidoruose padarykite kryžiaus formos pjūvį ir 1 minutei panardinkite juos į verdantį vandenį. Išimkite juos ir sudėkite į šaltą vandenį. Išimkite odeles. Nuluptus pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Kepkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite vištieną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus ir troškinkite 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 6
Patiekalas paruoštas!
Kategorijos