Troškinta vištiena su kimči pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Troškinta vištiena su kimči

Kimči yra aštrus, sūrus ir rūgštus korėjiečių virtuvės patiekalas. Šis skonių derinys puikiai dera su vištiena, kuri išlieka sultinga, bet turi traškią plutelę. Vištiena ne tik skani, bet ir lengvai virškinama, joje yra daug baltymų, mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, geležies ir fosforo. Vištienoje taip pat yra daug B grupės vitaminų, kurie normalizuoja kraujodarą ir tonizuoja nervų sistemą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta vištiena su kimči Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite maždaug 2-3 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Troškinta vištiena su kimči Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Pomidoruose padarykite kryžiaus formos pjūvį ir 1 minutei panardinkite juos į verdantį vandenį. Išimkite juos ir sudėkite į šaltą vandenį. Išimkite odeles. Nuluptus pomidorus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Troškinta vištiena su kimči Žingsnis 3
Kepkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite vištieną. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Troškinta vištiena su kimči Žingsnis 4
Sudėkite pomidorus ir troškinkite 10-15 minučių.

Žingsnis 5

Troškinta vištiena su kimči Žingsnis 5
Sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 6

Troškinta vištiena su kimči Žingsnis 6
Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos