Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis

Patiekalas skanus, sotus ir sotus. Kadaise ryžiai buvo laikomi šventu patiekalu. Buvo tradicija mėsą su ryžiais valgyti tik per svarbiausias šventes. Ryžiai su daržovėmis skiriasi ne tik skoniu, bet ir ypatingu aromatu. Jis puikiai papildys šventinį stalą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 1
Nuplaukite blauzdą, nusausinkite, pasūdykite ir papipirinkite. Paimkite kepimo skardą ir sudėkite ryžių ir daržovių mišinį. Apibarstykite druska ir pipirais, užpilkite saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 2

Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 2
Įdėkite blauzdą ir užpilkite truputį vandens. Uždenkite folija ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos