Publikavimo data: 2024-06-09
Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis
Patiekalas skanus, sotus ir sotus. Kadaise ryžiai buvo laikomi šventu patiekalu. Buvo tradicija mėsą su ryžiais valgyti tik per svarbiausias šventes. Ryžiai su daržovėmis skiriasi ne tik skoniu, bet ir ypatingu aromatu. Jis puikiai papildys šventinį stalą.
Žingsnis 1
Nuplaukite blauzdą, nusausinkite, pasūdykite ir papipirinkite. Paimkite kepimo skardą ir sudėkite ryžių ir daržovių mišinį. Apibarstykite druska ir pipirais, užpilkite saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 2
Įdėkite blauzdą ir užpilkite truputį vandens. Uždenkite folija ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40-50 minučių.
Kategorijos