Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis

Patiekalas skanus, sotus ir sotus. Kadaise ryžiai buvo laikomi šventu patiekalu. Buvo tradicija mėsą su ryžiais valgyti tik per svarbiausias šventes. Ryžiai su daržovėmis skiriasi ne tik skoniu, bet ir ypatingu aromatu. Jis puikiai papildys šventinį stalą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 1
Nuplaukite blauzdą, nusausinkite, pasūdykite ir papipirinkite. Paimkite kepimo skardą ir sudėkite ryžių ir daržovių mišinį. Apibarstykite druska ir pipirais, užpilkite saulėgrąžų aliejumi.

Žingsnis 2

Troškinta vištienos blauzdelė su ryžiais ir daržovėmis Žingsnis 2
Įdėkite blauzdą ir užpilkite truputį vandens. Uždenkite folija ir pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite 40-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos