Publikavimo data: 2024-10-14
Troškinta vištienos filė su moliūgais ir džiovintomis petražolėmis
Troškinta vištienos filė su moliūgais - tai rusų virtuvės patiekalas, kuris gaminamas greitai ir valgomas iš karto. Patiekale yra daug baltymų ir B grupės vitaminų, kurie teigiamai veikia žmogaus organizmą, suteikia jam jėgų visai dienai ir padeda pagerinti virškinimą. Troškinta vištienos filė su moliūgu dėl savo naudos, skonio ir neįtikėtino aromato paplito visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Paimkite vištienos filė ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir ištirpinkite sviestą. Į keptuvę įpilkite migdolų sviesto ir į įkaitintą keptuvę suberkite vištienos filė gabalėlius. Kepkite 7 minutes. Supjaustykite moliūgą mažais kubeliais ir nusiųskite į keptuvę, kurioje kepė vištiena.
Žingsnis 2
Nuluptus obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į keptuvę. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į keptuvę. Į keptuvę įberkite druskos, pipirų ir džiovintų petražolių. Viską gerai išmaišykite. Padarykite vidutinę kaitrą ir keptuvę uždenkite dangčiu. Viską troškinkite dar 10 minučių ir išjunkite ugnį. Tada palikite patiekalą 10 minučių pastovėti.
Kategorijos