Troškinta vištienos filė su moliūgais ir džiovintomis petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Troškinta vištienos filė su moliūgais ir džiovintomis petražolėmis

Troškinta vištienos filė su moliūgais - tai rusų virtuvės patiekalas, kuris gaminamas greitai ir valgomas iš karto. Patiekale yra daug baltymų ir B grupės vitaminų, kurie teigiamai veikia žmogaus organizmą, suteikia jam jėgų visai dienai ir padeda pagerinti virškinimą. Troškinta vištienos filė su moliūgu dėl savo naudos, skonio ir neįtikėtino aromato paplito visame pasaulyje.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinta vištienos filė su moliūgais ir džiovintomis petražolėmis Žingsnis 1
Paimkite vištienos filė ir supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir ištirpinkite sviestą. Į keptuvę įpilkite migdolų sviesto ir į įkaitintą keptuvę suberkite vištienos filė gabalėlius. Kepkite 7 minutes. Supjaustykite moliūgą mažais kubeliais ir nusiųskite į keptuvę, kurioje kepė vištiena.

Žingsnis 2

Troškinta vištienos filė su moliūgais ir džiovintomis petražolėmis Žingsnis 2
Nuluptus obuolius supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į keptuvę. Smulkiai supjaustykite česnaką ir suberkite į keptuvę. Į keptuvę įberkite druskos, pipirų ir džiovintų petražolių. Viską gerai išmaišykite. Padarykite vidutinę kaitrą ir keptuvę uždenkite dangčiu. Viską troškinkite dar 10 minučių ir išjunkite ugnį. Tada palikite patiekalą 10 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos