Publikavimo data: 2025-08-17
Troškintas triušienos troškinys su cukinija
Triušiena yra dietinis mėsos produktas, kuriame yra daug baltymų, B grupės vitaminų, geležies, fosforo ir kobalto. Triušienoje esantys baltymai, palyginti su kitų rūšių mėsa, suvirškinami 90 % greičiau. Troškinta triušiena su cukinija - skanus, lengvai paruošiamas patiekalas. Tinka dietai.
Žingsnis 1
Supjaustykite triušį nedidelėmis porcijomis, užpilkite raudonuoju sausuoju vynu ir 2-3 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad pasimarinuotų. Tada sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite smulkintą svogūną ir užpilkite trupučiu karšto vandens. Dėkite į orkaitę ir troškinkite 180 °C temperatūroje.
Žingsnis 3
: Kol mėsa troškinasi, cukiniją supjaustykite pusžiedžiais. Po 40 minučių išimkite triušį iš orkaitės, sudėkite pjaustytą cukiniją, lauro lapą, prieskonius ir troškinkite dar 30 minučių.
Kategorijos