Publikavimo data: 2025-08-16
Troškinti baltieji kopūstai su kalakutienos filė
Troškinti kopūstai su kalakutiena - tai patiekalas, kuriame dera tik sveiki ingredientai. Patiekalas ruošiamas troškinant, todėl jis tampa dar skanesnis ir išsaugo visus produktų vitaminus. Kalakutienoje yra nedaug riebalų, bet daug metionino, kuris naudingas kepenų sveikatai. Šis patiekalas puikiai tinka žmonėms, kurie laikosi sveikos mitybos ir bijo papildomų kilogramų.
Žingsnis 1
Supjaustykite kalakutieną mažais gabalėliais. Į katilą įpilkite aliejaus, sudėkite mėsą ir kepkite, kol paruduos, apie 10-15 minučių. Į katilą suberkite svogūnus, tada morkas, išmaišykite. Tada įberkite prieskonių ir druskos.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite juos į katilą. Tada sudėkite pomidorą, lauro lapą, išmaišykite ir užpilkite karštu vandeniu, maždaug 150 ml. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 20-25 minutes.
Kategorijos